Corona virus (Covid-19)

Woningontruiming tijdens het coronavirus

Het coronavirus (COVID-19) houdt ons land inmiddels behoorlijk in zijn greep. Duidelijk is dat het virus behoorlijk besmettelijk is. Vooralsnog stijgt het aantal besmettingen dagelijks. Het RIVM houdt u op de hoogte van het virus en heeft advies gegeven over wat u kunt doen om de kans op besmetting te minimaliseren. Helaas is besmetting niet altijd tegen te houden. Heeft u tijdens de coronacrisis een woningontruiming uit te voeren, dan kunnen wij helpen. HuisOntruming.Com is nog volledig inzetbaar en neemt de noodzakelijke voorzorgsmaatregelen.

Hoe beïnvloedt het coronavirus ontruimingen?

Momenteel wordt er alles aan gedaan om het coronavirus een halt toe te roepen. Voor ons als woning ontruimingsbedrijf heeft dit ook gevolgen. Zo mogen wij momenteel geen woningen ontruimen zonder gebruik te maken van gerichte voorzorgsmaatregelen, zoals mondkapjes en speciale pakken. Voor ons betekent dit dat wij alles in het werk stellen om het virus niet zelf op te lopen of te verspreiden. Maar wat betekent het voor u? CHuisOntruming.Com is voor u nog beschikbaar om uw woning te ontruimen. Wij zijn vooralsnog niet genoodzaakt om onze werkzaamheden stop te zetten. Dat betekent dat wanneer u een vraag hebt of een offerte aan wilt vragen, binnen 5 uur een prijsopgave van ons ontvangt!

Wanneer u een woning wilt verlaten of wilt betrekken, zijn wij er dus voor u.

 

Is een woningontruiming tijdens het coronavirus nodig?

Is een woningontruiming tijdens het coronavirus nodig? Dat brengt risico’s met zich mee en daarom is het verstandig om de diensten van een goed voorbereide professional in te schakelen. Het spreekt echter voor zich dat wanneer mensen bij elkaar komen om een woning leeg te halen of te verhuizen, het risico op besmetting toeneemt. Niet voor niets worden momenteel evenementen afgelast en wordt overal voorkomen dat grote groepen mensen bij elkaar komen. Wanneer wij uw woning ontruimen, krijgt een eventueel COVID-19 virus door onze bescherming en voorzorgsmaatregelen geen kans. Zelfs als er besmetting heerst, kunnen wij gewoon de woning betreden en de benodigde werkzaamheden uitvoeren. Dankzij onze woningschoonmaak kunnen wij ervoor zorgen dat uw huis weer veilig wordt. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het ontruimen van vervuilde woningen, wat de vorm van vervuiling of besmetting ook is.

 

Neem direct contact met ons op

Hebt u hulp nodig bij een ontruiming terwijl het coronavirus nog niet is teruggedrongen? Wij staan voor u klaar. Bel ons direct op 010-8483904