Vervuilde woning ontruimen en schoon opleveren.

Vervuild huis in Rotterdam ontruimen en schoonmaken
Vervuild huis in Rotterdam ontruimen en schoonmaken

Onze ontruimers zijn wel wat gewend, maar de ene keer is het erger dan de andere. Dit is een schoolvoorbeeld van een totaal uit de hand gelopen leef situatie. En zo als u kunt zien steken wij graag de handen uit de mouwen en laten ook in dit geval de woning weer keurig opgeruimd achter.

Wij voeren alle rommel af, meubels die nog goed zijn brengen wij naar de kringloop (schoon uiteraard). Wij verlaten de woning pas als de klant tevreden is.

Vrijblijvend een offerte


Heeft u ook een klus waarvan u niet weet hoe te beginnen. Of het voor u zelf is of voor een familielid, wij bieden u graag onze diensten aan. Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan om u te verlossen van de overlast!

OFFERTE

Ontruimen van woningen

Wanneer een woning of pand ontruimd moet worden, zijn er vele aspecten die aandacht verdienen. Afhankelijk van de situatie kan er noodzaak zijn tot schoonmaak, het verwijderen van vloeren en/of behang, herstelwerkzaamheden, de verkoop van de inboedel en eventuele aanvullende werkzaamheden.

Schoonmaak woning

Schoonmaak kan nodig zijn onder allerlei omstandigheden. U bent zelf bijvoorbeeld niet in de gelegenheid om al het werk te doen. Wat de reden ook is, u kunt altijd een beroep doen op een professioneel bedrijf om u van dienst te zijn. U weet dan dat het deskundig zal worden gedaan en u kunt zelf uw aandacht aan andere zaken besteden.

Woning leegmaken en herstelwerkzaamheden

Het verwijderen van vloeren of tapijten kan ook een zware klus zijn. Vloerbedekkingen zijn vaak op verschillende manieren bevestigd en wellicht hebben eerdere bewoners of gebruikers materiaal achtergelaten. Voor het ontruimen en/of bezemschoon opleveren is het ook van belang dat de muren en wanden weer toonbaar zijn en ontdaan worden van oude lagen behang. In sommige gevallen is er sprake van schade, veroudering of verwaarlozing.

Verwijdering inboedel

Wat de omstandigheden ook zijn, de inboedel moet in veel gevallen een nieuwe bestemming krijgen of (deels) worden verkocht. Schakelt u een professioneel bedrijf reken dan op de vakkundige begeleiding om de inboedel te verkopen, of het nu gaat om meubilair, witgoed, apparatuur of andere zaken. 

Gratis een offerte aanvragen!


Vraag nu een offerte aan voor uw woning, vrijblijvend en zonder enige verplichting!