Huisontruiming in voorburg

Huisontruiming in voorburg
Huisontruiming in voorburg

Soms valt het erg mee. Het is niet altijd dat de kamers tot aan het plafond toe vol liggen met rommel. Ons team ruimt ook hier gewoon alles altijd perfect op!

En weer een woning schoon opgeleverd..

Vrijblijvend een offerte


Heeft u ook een klus waarvan u niet weet hoe te beginnen. Of het voor u zelf is of voor een familielid, wij bieden u graag onze diensten aan. Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan om u te verlossen van de overlast!

OFFERTE

Ontruimen van woningen

Wanneer een woning of pand ontruimd moet worden, zijn er vele aspecten die aandacht verdienen. Afhankelijk van de situatie kan er noodzaak zijn tot schoonmaak, het verwijderen van vloeren en/of behang, herstelwerkzaamheden, de verkoop van de inboedel en eventuele aanvullende werkzaamheden.

Schoonmaak woning

Schoonmaak kan nodig zijn onder allerlei omstandigheden. U bent zelf bijvoorbeeld niet in de gelegenheid om al het werk te doen. Wat de reden ook is, u kunt altijd een beroep doen op een professioneel bedrijf om u van dienst te zijn. U weet dan dat het deskundig zal worden gedaan en u kunt zelf uw aandacht aan andere zaken besteden.

Woning leegmaken en herstelwerkzaamheden

Het verwijderen van vloeren of tapijten kan ook een zware klus zijn. Vloerbedekkingen zijn vaak op verschillende manieren bevestigd en wellicht hebben eerdere bewoners of gebruikers materiaal achtergelaten. Voor het ontruimen en/of bezemschoon opleveren is het ook van belang dat de muren en wanden weer toonbaar zijn en ontdaan worden van oude lagen behang. In sommige gevallen is er sprake van schade, veroudering of verwaarlozing.

Verwijdering inboedel

Wat de omstandigheden ook zijn, de inboedel moet in veel gevallen een nieuwe bestemming krijgen of (deels) worden verkocht. Schakelt u een professioneel bedrijf reken dan op de vakkundige begeleiding om de inboedel te verkopen, of het nu gaat om meubilair, witgoed, apparatuur of andere zaken. 

Gratis een offerte aanvragen!


Vraag nu een offerte aan voor uw woning, vrijblijvend en zonder enige verplichting!